Beste Overbetuwse veteraan, de Commandant van het Koninklijk Tehuis Militairen & Museum Bronbeek nodigt alle (postactief & actief dienende) veteranen ( en belangstellenden) met partner in de regio Arnhem uit voor de veteranenborrel op donderdag 24 januari 2019. Alle veteranen / belangstellenden zijn van harte welkom vanaf 16.00 uur voor een hapje en een drankje in de Poorterszaal van het hoofdgebouw op Bronbeek. Het museum is vrij toegankelijk voor de veteranen / belangstellenden en hun partner, aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Indien u ingaat op de uitnodiging kunt u zich in verband met de catering aanmelden en mailen met hoeveel personen u deelneemt aan de veteranenborrel. Mail naar loket.bronbeek@mindef.nl

Veteranenborrel

Net voor de Kerst organiseert de Vereniging VeteranenOverbetuwe op 22 december 2018 een veteranenborrel.

Deze veteranenborrel wordt  gehouden bij het Winterfestijn in het centrum van Elst.

De aanvang is 15.00u en wij stoppen om 18.00u.

Alle Overbetuwse Veteranen en hun gezinsleden zijn welkom!!

De Sunsetmarch bestaat vandaag 19 oktober 4 jaar!!

Bestuursleden Stg Sunsetmarch

Vanavond loopt het voltallige bestuur van de Sunsetmarch de 1462e Sunsetmarch.

Wat 4 jaar geleden begon als initiatief vanuit de Overbetuwese Veteranen met de Sunsetmarch  is inmiddels uitgegroeid tot een breed gedragen evenement waar nu al 4 jaar elke avond een Veteraan de Sunsetmarch loopt.
Naast de Veteraan die loopt, lopen ook regelmatig andere mee met de Sunsetmarch, waaronder gewone burgers, schoolkinderen, Burgemeesters, Commissarissen van de Koning, binnen-, buitenlandse militairen en nog veel meer mensen die de Sunsetmarch lopen om de 48 gevallen Amerikaanse militairen te herdenken die 74 jaar geleden bij de “Waalcrossing” het hoogste offer hebben gebracht voor onze vrijheid. En om aandacht aan te geven dat tot op de dag van vandaag Nederlandse en buitenlandse militairen met uitzendingen eraan bijdragen om die vrijheid ook in andere landen van de wereld te helpen brengen.

“Lest we forget”