Rabobank Clubkas Campagne

Jouw stem is geld waard!

Jij steunt ons toch ook?

Leden van Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe mogen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne stemmen op verenigingen en stichtingen. 
Ben je op 1 april 2019 lid van Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe? Geef ons dan jouw stem tijdens de stemperiode. Deze loopt van 15 tot en met 18 April 2019.

Jouw stem is geld waard! Jij steunt ons toch ook?

Stem op Veteranen Overbetuwe.

https://www.rabobank.nl/…/maas-en-waal-oost-bet…/sponsoring/

Veteranen Borrel op Bronbeek

De Commandant van het Koninklijk Tehuis Oud Militairen & Museum Bronbeek nodigt alle (postactief & actief dienende) veteranen (en belangstellenden) met partner in de regio Arnhem uit voor de veteranenborrel op donderdag 18 april 2019.

Alle veteranen/belangstellenden zijn van harte welkom vanaf 16.00 uur voor een hapje en een drankje in de Poorterszaal van het hoofdgebouw op Bronbeek.

Het museum is vrij toegankelijk voor de veteranen/belangstellenden en hun partner, aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Indien u ingaat op de uitnodiging is het verzoek dat u in verband met de cateringvoor 11 april een mailtje stuurt naar Bronbeek en aangeeft met hoeveel personen u deelneemt aan de veteranenborrel. loket.bronbeek@mindef.nl

Noteer de volgende datum ook: 27 juni 2019. Koninklijk Tehuis voor Oud Militairen & Museum Bronbeek

Vereniging VeteranenOverbetuwe bezoekt Museum Niemandsland in Gendt

Op zaterdag 23 maart 2019 organiseert de vereniging VeteranenOverbetuwe, in samenwerking met het Betuws Oorlog Informatie Centrum en het oorlogsmuseum Niemandsland in Gendt, een excursie naar het genoemde museum.

De medewerkers van het museum zullen ons die middag het nodige vertellen over de geschiedenis in de 2e wereldoorlog in de periode 1944-1945, in de Betuwe. Verder is er volop gelegenheid de collectie te bekijken en hierover met de medewerkers in gesprek te gaan.

Datum: zaterdag 23 maart 2019. Locatie: museum Niemandsland, Nijmeegsestraat 19, 6691 CK, Gendt. Tijd: van 14.00 tot 17.00 uur.

Voor koffie en een drankje na het programma wordt gezorgd. Daar het museum graag weet op hoeveel mensen zij moeten rekenen, graag een opgave aan de secretaris secretaris@veteranenoverbetuwe.nl   graag voor 18 maart 2019.  

U komt op eigen gelegenheid naar het museum. Als er leden zijn die vervoer nodig hebben, dit graag aangeven bij de secretaris. Komt allen en neem gerust uw mede-veteraan mee.

Het bestuur hoopt op een mooie opkomst.